maanantai 11. syyskuuta 2017

Kreivi von Vatsalihas aka Kreivi von Krolock antoi kaikkensa viimeisenä iltana

Niin, että housut repesivät. Olihan ne niin tiukat. Muttei Lenny Kravitz-gatea syntynyt. Valitettavasti. Vampyyrien transsi on ohitse, nyyh V""V, osa 2.
   
Daven Pieni ja hento ote - Sarah & Alfred. Siinä kaikki. Ja sitten Rajuilma-kreivi von Vatsalihas  raavas tarttuminen. Kyllä tästä on nautittukin. Se ei ole pelkästään kriitikkojen ylistämä - täydet viisi tähteä - ja fanien ( FANGGIRLS V""V ) kokema, jakama, huohottama ja huohottava proggis, toisenlaista osallistuvaa teatteria. Hyvin seksuaalinen, hauska ja interaktiivinen, verkkoon jakautuva ja jalkautuva. Mutta ei enää pro-aktiivinen? Halusin ehdottomasti viettää syntymäpäiviäni (vampyyrin syntymäpäiviä ei lasketa, alkavatko ne syntyhetkestä vai puruhetkestä? Hm.. ) Vampyyrien transsi (!) musikaalissa Helsingin kaupungin teatterissa, siksi otin liput jo syksyllä. Vai miten se oli. Sitten adikktioni lisääntyi kuukausi kuukaudelta, eri penkeillä istuen ja nähden miltein 360 asteisesti - kaiken! ;) ja huhtikuussa näin produktion huikaisevan monena iltana ja matinenana. Ei sille mitään että kaikki on täydellistä, tahtipuikosta kulmahampaisiin. On suomessa toki ennenkin tehty kiinnostaa teatteria, mutta kuinka mukavaa, että tämän näki Helsingissä, eikä tarvinnut matkustaa taas Lontooseen keikalle & teatteriin.
   
Täällä Köningsbergissä näiden daguerrotypioiden tekeminen kestää: Kreivi von Krolock  - Terveisiä kuumasta pimiöstäni ja kiitoksia eilisestä. Ja monesta muustakin kerrasta.. Vampyyrien tanssi 27.04.2016 Täällä Könings...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.